Counter Ferien forbi - Lokalhistorisk Forening

Ferien forbi - Lokalhistorisk Forening

Gå til indhold

Hoved menu:

Nyheder > Arkiverede nyheder > 2017
Der er rigtigt kommet gang i arbejdet igen på arkivet i Klejtrup efter en sommer, som de fleste nok ikke vil huske som en god sommer. Men batterierne er ladet op og energien i top til vinterhalvårets mange gøremål i arkivet i Klejtrup.
Alle vore frivillige arkivmedhjælpere er i fuld sving igen med registreringsarbejdet. Alle papirer, billeder, avisartikler osv skal registreres, så alle i ind- og udland kan gå ind på www.arkiv.dk og se, hvilke materialer vi har på arkivet.
Arbejdet skrider godt fremad, men der er lang vej endnu.

Lige før ferien lavede vi aftale med Det kongelige Bibliotek om at overtage en del lokalaviser her fra området. Det drejer sig om Gedsted Avis, Ugeavisen og hvad den ellers har heddet igennem årene - fra 1967 og frem til 2007 samt en del årgange af Hobro Bladet.
Aviserne er ankommet til arkivet og kommet på plads. Og de har allerede skabt en vis interesse i lokalsamfundet - bl.a. fra redaktionen på Ugeavisen. Så lokalbefolkningen vil nok på et tidspunkt høre mere til de gamle aviser/artikler.

Og så starter vore kurser netop i disse dage. Vi tilbyder kursus i såvel gotisk læsning som i slægtsforskning. På læsekurset mandag aften er der stadig ledige pladser og det samme gælder slægtsforskning tirsdag aften. Derimod er der fyldt helt op på slægtsforskningskurset onsdag formiddag.
Kurserne koster 200 kr. for ikke-medlemmer og 100 kr. for medlemmer.

Og så har vores arkiv selvfølgelig åbent hver onsdag eftermiddag - men du kan også aftale andet tidspunkt med arkivlederen.
Ses vi? Der er altid kaffe/the på kanderne.
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu